+31 (0)13 580 23 41 Contactgegevens
Voorop in online innovatie

Smart internet

Inzicht in het complete water- zuiveringsysteem
Één compleet dashboard voor een efficiente werkomgeving

Compleet interactief dashboard voor het monitoren van de kwaliteitsmeting van het water

Dit innovatieve samenwerkingsproject heeft ertoe geleid dat er op een eenvoudig doch complete applicatie inzicht wordt gegeven in het gehele waterzuiveringssysteem in Durban. Door de verschillende parameters in de machines en de pompen van het bedrijf kan de kwaliteitsmeting van het water worden bewaakt en gewaarborgd blijven.

Resultaten

De data van deze zogenoemde parameters in de pompen en machines worden continue doorgestuurd naar de dashboards in de controlroom van het waterzuiveringbedrijf, waardoor het gehele systeem op 1 dashboard in de gaten gehouden kan worden.

Werkzaamheden

Zodra ergens in de machines zich een probleem voordoet sturen de parameters dit door naar het dasboard. Op die manier kunnen werknemers van het bedrijf direct inspelen op het probleem en efficiënt te werk gaan omdat ze weten waar de fout zich bevindt en welk onderdeel van de machine een foutmelding geeft. Deze gegevens zijn ook op te vragen via een smartphone, waardoor de onderhoudsmonteur direct de gegevens kan opvragen en efficiënt te werk kan gaan.

Het Prezent team

employeeemployeeemployee
case contact

Michel de Vree
Directeur/consultant

T +31 13 580 23 41
E