+31 (0)13 580 23 41 Contactgegevens
Voorop in online innovatie

Smart internet

Sociale intranetportal VVD
vvd.nl

Sociale intranetportal VVD

Prezent is momenteel bezig om een sociale intranetportal op te zetten en te implementeren voor de politieke partij VVD.

De sociale intranet applicatie is een oplossing om de interne communicatieprocessen beter te stroomlijnen en te vereenvoudigen. De sociale intranet applicatie biedt ondersteuning in het binden en boeien van werknemers. Dit wordt gedaan door typische functionaliteiten toe te voegen in de sociale intranetportal zoals reactiemogelijkheden op nieuws en informatie, online input verzamelen en een onderlinge chat en interne Twitter. 
Medewerkers hoeven elkaar niet langer via mail vragen te stellen of verschillende versies van werkdocumenten door te sturen. Binnen het sociale intranet gaat iedereen aan het werk en kan er direct gewerkt worden in documenten of gereageerd worden. Ook biedt het sociale intranet meer inzicht in elkaars taken en projecten waardoor projectmeetings en besprekingen verlaagd kunnen worden. Het e-mailverkeer moet op deze manier afnemen waardoor het de tijdwinst ten goede komt omdat de portal de interne informatiestroom grotendeels overneemt. 

De sociale intranetportal is uitermate geschikt in grote organisaties zoals de VVD waarbij kennisdeling en samenwerking beter, sneller, interactiever en efficiënter georganiseerd kunnen worden. 

Resultaten

De informatie op de portal wordt eenvoudig en overzichtelijk gestructureerd waardoor lange beleidsstukken uitblijven en de medewerkers effectiever en actiever worden betrokken bij zowel de organisatie als elkaars projecten. De intranetportal moet ervoor zorgen dat medewerkers meer met elkaar verbonden raken en de interactie en kennisdeling toenemen.

Werkzaamheden

Webbased portal
App voor iOS en Android
Hosting in de cloud
Koppeling met CRM systeem

Het Prezent team

employeeemployeeemployeeemployee
case contact

Michel de Vree
Directeur/consultant

T +31 13 580 23 41
E