+31 (0)13 580 23 41 Contactgegevens
Voorop in online innovatie

Smart internet

Het gehele administratieve leveringsproces in 1 web-based portal

Een web-based portal om het leveringsproces inzichtelijk te maken

Stadsverwarming Purmerend is een modern en duurzaam warmtebedrijf in Purmerend dat naar lokale bewoners en bedrijven op een betrouwbare en comfortabele manier warmte levert. Om de logistieke processtappen voor de leveringen van Energiehout (EH) te waarborgen heeft Prezent voor Stadsverwarming Purmerend een web-based portal ontwikkeld. De web-based portal biedt een ondersteuning aan waarbij eenvoudig het hele administratieve leveringsproces in kaart wordt gebracht. Met dit systeem wordt het proces van houtversnippering tot aan distributie eenvoudig ondersteunt en inzichtelijk gemaakt voor Stadsverwarming Purmerend.

Resultaten

* Er is in dit project de zogeheten scrum methode toegepast. Deze softwareontwikkelingsmethode biedt de mogelijkheid om in korte tijd in een aantal 'sprints' het project klaar te hebben. Hierdoor komt u voor geen onverwachte verrassingen en/of nog gewenste toepassingen te staan.
* Overzichtelijke informatiestroomlijning
* Er is gebruik gemaakt van een Symfony 2 PHP framework
* Er is een koppeling gemaakt met een weiss database voor het uitwisselen van gegevens.

Werkzaamheden

Prezent heeft het mogelijk gemaakt om via een web-based portal ondersteuning te ontwikkelen aan het hele administratieve leveringsproces van Stadsverwarming Purmerend. Via dit systeem is er een duidelijk overzicht gekomen van versnippering, planning tot aan levering. 

Het Prezent team

employeeemployeeemployee
case contact

Michel de Vree
Directeur/consultant

T +31 13 580 23 41
E