+31 (0)13 580 23 41 Contactgegevens

Dochterondernemingen

Met trots presenteren wij!

In de afgelopen 2 jaar is Prezent nauw betrokken geweest bij de doorontwikkeling van Sebastian webprojecten en de oprichting van AppsforAgri. Deze nauwe samenwerkingen hebben ertoe geleid dat Prezent deel uitmaakt van beide ondernemingen. Met elkaar staan we sterk en zijn we een steeds belangrijkere speler geworden binnen de markt van internet, online marketing en mobiele applicatie ontwikkeling. Hieronder kunt u in het kort zien wat de bedrijven doen en voor welke markten zijn werken.


Sebastian webprojecten
Sebastian Webprojecten heeft meer dan 15 jaar ervaring in het ontwikkelen van internet- en intranetsites. Daarbij gebruiken tal van organisaties binnen de zorg, onderwijs en welzijn de standaard SAAS producten, zoals content management software (Bloxz), stagesoftware (B3Net), arbeidsportaal software (CareerNet) en Social CRM software (EngageNet). Sebastian Webprojecten werkt voor opdrachtgevers als het Rode Kruis Ziekenhuis Beverwijk, Utrechtzorg, Mezzo en BorstkankerVereniging Nederland. Voor meer informatie kunt u kijken op www.sebastian.nl.

AppsforAgri

AppsforAgri is, zoals de naam al zegt, gespecialiseerd in het ontwikkelen van mobiele applicaties, internetsites en online marketing voor de agrarische sector. AppsforAgri werkt voor opdrachtgevers als Syngenta, Bayer Cropscience, OCI Nitrogen, etc.
Voor meer informatie kunt u kijken op www.appsforagri.com

delen