+31 (0)13 580 23 41 Contactgegevens
Voorop in online innovatie

Smart internet

E-commerce

Een complete e-commerce omgeving, waarmee uw klanten veilig en snel online bij u kunnen bestellen.

Met onze e-commerce oplossing biedt u uw klanten een veilige en gebruiksvriendelijke omgeving aan, waarmee zij eenvoudig bestellingen bij u kunnen plaatsen. Onze omgeving is standaard uitgerust met vele opties en is door ons makkelijk voor u op maat te maken.

Vindbaar in de zoekmachines
Daarbij is de omgeving zo opgezet dat zoekmachines, zoals Google, in staat zijn om uw productaanbod eenvoudig op te slaan in hun geheugen. Dit is belangrijk inzake de vindbaarheid van uw productaanbod op internet.

Betaaloplossingen
Met Prezent e-commerce kunt u gebruik maken van verschillende betaaloplossingen, zoals: creditcard, I-DEAL, PayPall, etc. Ook kan de e-commerce omgeving eenvoudig gekoppeld worden aan financiele, logistieke en administratieve systemen.

Voor een maatwerkoplossing voor uw e-commerce omgeving kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Online bestelgemak via Bakker Bart
Voor Bakker Bart heeft Prezent Internet een op maat gemaakte e-commerce omgeving ontwikkeld. Via deze omgeving wordt er voor de bezoeker online bestelgemak gecreëerd. En voor Bakker Bart is er gezorgd dat er een koppeling is met de backoffice zodat het gehele bestelproces vlot afgehandeld kan worden.

E-commerce Bakker Bart

delen