+31 (0)13 580 23 41 Contactgegevens
Voorop in online innovatie

Smart internet

Wie wij zijn

Het klantsucces staat bij ons centraal.

Prezent is een no-nonsense bedrijf dat innovatieve ideeën omzet naar succesvolle en praktische internetoplossingen. Daarbij wordt een actieve rol ingenomen als het gaat om de begeleiding van de klant en het maken van de juiste keuzes.
Prezent streeft ernaar om klantverwachtingen waar te maken. Daarom worden er bewezen methodieken gehanteerd waardoor de klant niet voor verrassingen komt te staan. Door deze pragmatische en realistische benadering levert Prezent al jaren een bijdrage tot internationaal online succes.

Prezent Internet BV is opgericht in 1999 en is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig internet service bureau. Binnen Prezent bestaan 3 divisies. Binnen de services divisie bieden wij internationale domeinregistratie aan en hosting. Binnen de software divisie ontwikkelen wij (mobiele) internet applicaties. Vanuit de online marketing divisie zijn wij voor onze klanten actief op het gebied van social media, zoekmachine optimalisatie, Adwords etc. 

Duurzaamheid

Door middel van onze tools en applicaties proberen wij een bijdrage te leveren aan een duurzame wereld en samenleving. Dit uit zich voornamelijk in onze applicaties en tools die wij maken voor de agrarische sector. Onze slimme tools leveren onder andere een bijdrage aan waterbesparing en voedselopbrengst.

Wereldwijde klanten

Wij werken voor ruim 15.000 klanten in binnen en buitenland. Dit zijn klanten die behoren van klein MKB tot groot multinational. Bij cases kunt u zien wat wij voor enkele klanten al betekend hebben.

Contact

Wilt u graag weten wat Prezent Internet voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

delen