+31 (0)13 580 23 41 Contactgegevens
Prezent realiseert e-commerce als onderdeel van uw bedrijfsproces

Meer efficiëntie. Meer resultaat.Intranet oplossing voor de VVD

Prezent gaat een intranetportal opzetten en implementeren voor de politieke partij VVD. De sociale intranetportal van Prezent biedt een alles in één systeem om de werkefficiëntie van medewerkers te ondersteunen. 
Medewerkers hebben via de gepersonaliseerde applicatiebalk toegang tot het personeelssysteem, roosterapplicatie, management informatie en overige bedrijfstoepassingen.

SEA campagne in Italië

Vanaf deze week gaat Prezent aan de slag met een nieuwe opdracht voor Henk ter Horst. ‘Henk ter Horst’ opende in 1958 zijn eerste winkel in Almelo. Inmiddels is Henk ter Horst een begrip en zijn er vele webshops, een groothandel en worden er veel artikelen onder een private label op de markt gebracht. Henk ter Horst reikt sinds een paar jaar zelfs over de landgrens heen en wil ook op de internationale markt bekendheid krijgen. 

Aftrap nieuw project

Prezent heeft vorige week de aftrap gehad van een nieuwe opdracht voor Eurofiles.

Tilburgse online bureaus lanceren U:MAIN.LY

Steeds vaker blijkt dat Tilburgse bureaus opvallend goed presteren, en niet alleen in hun eigen regio. Om nog meer op te vallen, hebben 16 Tilburgse online bureaus hun kracht gebundeld in het label U:MAIN.LY. Een label dat gisteren is gelanceerd om bij de Nederlandse top in het vakgebied te komen.

Fusie Prezent Internet en Sebastian Webprojecten

Met genoegen brengen wij u op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen binnen Prezent. Vanaf heden zijn Prezent Internet en Sebastian Webprojecten gefuseerd. Prezent Internet heeft hiermee 100% belang in Sebastian Webprojecten.
123456 >>

Tweet tweet twitter icon