+31 (0)13 580 23 41 Contactgegevens
Prezent realiseert e-commerce als onderdeel van uw bedrijfsproces

Meer efficiëntie. Meer resultaat.Tilburgse online bureaus lanceren U:MAIN.LY

Steeds vaker blijkt dat Tilburgse bureaus opvallend goed presteren, en niet alleen in hun eigen regio. Om nog meer op te vallen, hebben 16 Tilburgse online bureaus hun kracht gebundeld in het label U:MAIN.LY. Een label dat gisteren is gelanceerd om bij de Nederlandse top in het vakgebied te komen.

Fusie Prezent Internet en Sebastian Webprojecten

Met genoegen brengen wij u op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen binnen Prezent. Vanaf heden zijn Prezent Internet en Sebastian Webprojecten gefuseerd. Prezent Internet heeft hiermee 100% belang in Sebastian Webprojecten.

Intentieverklaring Stadscampus getekend

Op donderdag 4 december heeft Prezent Internet de Stadscampus intentieverklaring getekend. Dit betreft een intentieovereenkomst voor een vestiging in het Tilburg Trade Center (TTC) in de Stadscampus aan de noordzijde van het station, ook wel Spoorzone genoemd. 

Een 5 jarig jubileum!

Vandaag hebben we een heugelijk feit te vieren. Onze Online Marketing Manager, Elle Schoenmakers, werkt vandaag alweer 5 jaar bij Prezent Internet! Elle is verantwoordelijk voor de marketing afdeling en zorgt dat alles op rolletjes loopt. Bij Elle ben je dan ook op het goede adres als het gaat om de nieuwe trends en ontwikkelingen op het (internationale) online marketing gebied.

Wij zijn in ieder geval heel erg blij met Elle als werknemer en collega. We hopen dat er nog vele jaren volgen!

Prezent levert het nieuwe registratiesysteem voor HP op

Prezent heeft met trots het nieuwe registratiesysteem voor HP opgeleverd. Het betreft 2 websites, waarvan 1 contentwebsite en 1 registratiesysteemwebsite. Via het HP Energizer Systeem kunnen medewerkers zich vanaf nu eenvoudig en overzichtelijk inschrijven voor trainingen en events. 

HP is een wereldwijd begrip waardoor het systeem ook wereldwijd aanpasbaar moet zijn. HP is dan ook meertalig ontworpen en is gebaseerd op de functionaliteiten van Yoomla.
123456 >>

Tweet tweet twitter icon