+31 (0)13 580 23 41 Contactgegevens
Prezent realiseert e-commerce als onderdeel van uw bedrijfsproces

Meer efficiëntie. Meer resultaat.Intentieverklaring Stadscampus getekend

Op donderdag 4 december heeft Prezent Internet de Stadscampus intentieverklaring getekend. Dit betreft een intentieovereenkomst voor een vestiging in het Tilburg Trade Center (TTC) in de Stadscampus aan de noordzijde van het station, ook wel Spoorzone genoemd. 

Een 5 jarig jubileum!

Vandaag hebben we een heugelijk feit te vieren. Onze Online Marketing Manager, Elle Schoenmakers, werkt vandaag alweer 5 jaar bij Prezent Internet! Elle is verantwoordelijk voor de marketing afdeling en zorgt dat alles op rolletjes loopt. Bij Elle ben je dan ook op het goede adres als het gaat om de nieuwe trends en ontwikkelingen op het (internationale) online marketing gebied.

Wij zijn in ieder geval heel erg blij met Elle als werknemer en collega. We hopen dat er nog vele jaren volgen!

Prezent levert het nieuwe registratiesysteem voor HP op

Prezent heeft met trots het nieuwe registratiesysteem voor HP opgeleverd. Het betreft 2 websites, waarvan 1 contentwebsite en 1 registratiesysteemwebsite. Via het HP Energizer Systeem kunnen medewerkers zich vanaf nu eenvoudig en overzichtelijk inschrijven voor trainingen en events. 

HP is een wereldwijd begrip waardoor het systeem ook wereldwijd aanpasbaar moet zijn. HP is dan ook meertalig ontworpen en is gebaseerd op de functionaliteiten van Yoomla.

Project succesvol opgeleverd in Zuid-Afrika!

Onlangs is het project van Sanitation Works in Zuid-Afrika succesvol opgeleverd door Prezent. Dit innovatieve samenwerkingsproject heeft ertoe geleid dat het waterzuiveringsbedrijf in Durban inzicht krijgt in het complete waterzuiveringssysteem wat zichtbaar wordt gemaakt op een eenvoudig doch complete applicatie.

Door de verschillende parameters in de machines en pompen van het waterzuiveringsbedrijf kan de kwaliteitsmeting van het water in de gaten worden gehouden en gewaarborgd blijven.

De data van deze parameters worden continue doorgestuurd naar de zogenoemde dashboards die zich in de controlroom bevinden. Dit leidt ertoe dat zodra er zich ergens een probleem voordoet in een machine of pomp, er een melding wordt gemaakt op het dashboard. Werknemers van het waterzuiveringsbedrijf kunnen op die manier eenvoudig inspelen op de situatie en kunnen meteen traceren waar de fout zich bevindt en welk onderdeel van de machine een foutmelding geeft.

De data van deze dashboards kunnen vervolgens door de onderhoudsmonteur worden opgevraagd via een smartphone. Dit zorgt voor een efficiente werkomgeving waardoor de onderhoudsmonteur meteen op de juiste plaats aanwezig kan zijn met het goede materiaal.


Momenteel zijn er gesprekken gaande om dit systeem elders in Zuid-Afrika toe te passen.Mag ik me even voorstellen?

Ik kom het online marketing team versterken!
12345 >>

Tweet tweet twitter icon