+31 (0)13 580 23 41 Contactgegevens
Voorop in online innovatie

Smart internetMaak kennis met onze nieuwe Duitstalige marketing collega

Allereerst willen wij jullie een gelukkig nieuwjaar wensen!

Prezent Internet en LogiVert Nederland gaan samen verder

Om de groei van het aantal klanten binnen LogiVert Nederland goed op te kunnen vangen, hebben beide bedrijven na goed overleg besloten om de activiteiten van LogiVert Nederland onder te brengen bij Prezent Internet. Het team van LogiVert Nederland kan door deze samenwerking meer focus leggen op de doorontwikkeling van haar ERP en e-commerce pakket, waardoor het product zich nog meer in de markt kan onderscheiden.

Prezent bestaat 15 jaar!

Prezent bestaat dit jaar alweer 15 jaar en dat is natuurlijk reden voor feest. 15 jaar geleden begon Michel de Vree op zijn zolderkamer als ondernemer met Prezent. Na een lange weg met talloze medewerkers, een fusie en meerdere bedrijfspanden is dit de succesvolle onderneming geworden die Prezent vandaag de dag is.

Prezent ontwikkeld Werving & Selectie horecaportal voor Kolibrie HRM

Prezent heeft voor Kolibrie HRM een Werving & Selectie portal ontwikkeld voor de horeca. Het portal is gebruiksvriendelijk platform voor werkgevers en werkzoekenden om de juiste match te vinden in de horeca. Kolibrie is al jaren de marktleider op het gebied van HRM en payroll voor de horecasector.

Prezent lanceert nieuwe website YouChooz

Prezent is de afgelopen tijd flink bezig geweest met de nieuwe website voor YouChooz. YouChooz is een voorlichtingssite over opleidingen en beroepen in de zorg, welzijn en sport.
123456789 >>

Tweet tweet twitter icon