+31 (0)13 580 23 41 Contactgegevens
Prezent realiseert e-commerce als onderdeel van uw bedrijfsproces

Meer efficiëntie. Meer resultaat.Een 5 jarig jubileum!

Vandaag hebben we een heugelijk jubileum te vieren. Onze lead developer, Robert-Jan, is vandaag 5 jaar in dienst bij Prezent. Robert-Jan stuurt bij Prezent onder andere het projectteam aan en helpt mee met het ontwikkelen van projecten als Intracon, VVD, MijnArchief en Kolibrie. Met Robert-Jan zijn brede kennis zijn we ervan verzekerd dat projecten goed verlopen en volgens plan worden opgeleverd.
We zijn heel blij met Robert-Jan als werknemer en collega en hopen dat er nog vele jaren volgen. 

Prezent zoekt medior/senior PHP developers!

Intranet oplossing voor de VVD

Prezent gaat een intranetportal opzetten en implementeren voor de politieke partij VVD. De sociale intranetportal van Prezent biedt een alles in één systeem om de werkefficiëntie van medewerkers te ondersteunen. 
Medewerkers hebben via de gepersonaliseerde applicatiebalk toegang tot het personeelssysteem, roosterapplicatie, management informatie en overige bedrijfstoepassingen.

SEA campagne in Italië

Vanaf deze week gaat Prezent aan de slag met een nieuwe opdracht voor Henk ter Horst. ‘Henk ter Horst’ opende in 1958 zijn eerste winkel in Almelo. Inmiddels is Henk ter Horst een begrip en zijn er vele webshops, een groothandel en worden er veel artikelen onder een private label op de markt gebracht. Henk ter Horst reikt sinds een paar jaar zelfs over de landgrens heen en wil ook op de internationale markt bekendheid krijgen. 

Aftrap nieuw project

Prezent heeft vorige week de aftrap gehad van een nieuwe opdracht voor Eurofiles.
1234567 >>

Tweet tweet twitter icon