+31 (0)13 580 23 41 Contactgegevens
Voorop in online innovatie

Smart internet

Domeinregistratie en hosting

Bij ons kunt u vrijwel alle domeinnaam extensies vastleggen, wereldwijd!

Sinds 2001 bieden wij internationale domeinnaam extensies aan. Wij waren hiermee een van de eerste in Nederland. In de afgelopen jaren hebben wij veel ervaring opgedaan en ons internationale netwerk verder uitgebreid. Hierdoor bieden wij op dit moment vrijwel alle top level domain extensies aan die wereldwijd te registreren zijn. Dit zijn er inmiddels ruim 600!

In de afgelopen jaren hebben wij in de markt aangetoond een zeer betrouwbare partner te zijn, die tegen relatief lage kosten een hoog service niveau biedt. Op dit moment scoren wij aan de hand van onze klant beoordelingen een 8,5! Dit is de reden waarom wij inmiddels duizenden klanten hebben en de domein portefeuilles mogen beheren van onder andere opdrachtgevers als Vliegwinkel.nl, McGregor, Corus, Holiday on Ice en de Koninklijke BAM.

Betrouwbare hosting en e-mailservices

Naast onze domeinregistratie service bieden wij ook e-mail en hosting services aan. Deze bieden wij aan vanuit ons hostingcenter in Amsterdam waar wij dicht aangesloten zitten op de internet back-bone. Wij denken graag met u mee. Of het nu gaat om het kiezen van een hostingservice of het instellen van uw mail. Onze support medewerkers staan voor u klaar!

Mocht u interesse hebben in onze domeinregistratie, e-mail of hosting services dan verwijzen wij u graag door naar onze website www.domein-registreren.nl
delen