+31 (0)13 580 23 41 Contactgegevens

Web Analytics

Wat is Web Analytics?

Om optimaal rendement te behalen uit uw internet activiteiten moeten deze zo nauw mogelijk worden geanalyseerd. Op basis van uw wensen en doelstellingen assisteert Prezent op een vakkundige manier bij het installeren en inrichten van een analytics account. Wanneer dit pakket is geïnstalleerd levert het waardevolle informatie op.

Wat kan ik met Web Analytics bereiken?

Hoe garanderen we dat bezoekers niet stoppen net voor aankoop? Zijn bezoekers al eerder op de website geweest? Welke producten doen het goed en welke niet? Web Analytics maken marketing vraagstukken inzichtelijk en onze consultants vertalen de statistieken naar bruikbare informatie en ondernemen actie. Ze brengen verbeteringen aan daar waar nodig. Web Analytics is daarmee bijna onmisbaar voor het behalen van de marketingdoelstellingen.

Voor wie is Web Analytics geschikt?

Web Analytics is geschikt voor ieder bedrijf dat inzicht wil in de resultaten van hun online activiteiten. Het is ook uiterst relevant voor bedrijven met een webshop die willen weten waar de mogelijkheden tot verbetering zitten in het aankoopproces.

Waarom via Prezent?

Prezent biedt advies op maat op het gebied van Web Analytics en assisteert in het op een vakkundige manier installeren en inrichten van een Analytics account. Hierbij wordt gekeken naar uw wensen en doelstellingen. Werkzaamheden omtrent deze analytics dienst worden bij Prezent door een Google Analytics Qualified Individual uitgevoerd. Deze brengen ook bondige rapportages uit van hun bevindingen.

Enkele voordelen van Web Analytics op een rijtje:
• Inzicht, informatie over alle bezoekers die op uw site komen.
• Sturing, waar lopen bezoekers weg en waar klikken ze door.
• Koppeling Adwords. Hebt u een lopende Google AdWords campagne? Koppel deze aan Analytics en zie hoe effectief uw campagnes zijn.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.
delen