+31 (0)13 580 23 41 Contactgegevens
Voorop in online innovatie

Smart internet

(Web)applicatie ontwikkeling

Wij ontwikkelen maatwerk web- en mobiele applicaties!

Prezent Internet is gespecialiseerd in het ontwikkelen van grotere maatwerk internet applicaties. Dit kunnen zowel websites, webshops, mobiele applicaties als overige (complexe) software gebaseerde internet applicaties zijn. 

Wij ontwikkelen samen met onze opdrachtgevers innovatieve ideeën die wij omzetten naar gebruiksvriendelijke en succesvolle internetapplicaties. Het doel hiervan is dat mensen hierdoor efficiënter kunnen werken en betere resultaten kunnen behalen.
Te denken valt aan bijvoorbeeld ontwikkelde vacaturebanken, stagesoftwaresystemen en competentiemanagementsystemen. Maar ook met onze (internationale) complexere oplossingen in bijvoorbeeld de percisielandbouw kunnen wij een bijdrage leveren op het gebied van efficiency, duurzaamheid en opbrengst. Hier hebben wij dan ook veel resultaten mee geboekt en dit is iets waar wij erg trots op zijn. Prezent creëert sterke online oplossingen die uitnodigen tot interactie. Dit gaat verder dan alleen een website of applicatie bouwen. 

Ben jij op zoek naar een partij die samen of voor jou een innovatieve oplossing of idee kan uitwerken? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.


delen