+31 (0)13 580 23 41 Contactgegevens

Intranet oplossingen

Sharewize: De complete intranet oplossing

Prezent heeft een complete intranet oplossing om al uw interne communicatieprocessen te regelen. De gepersonaliseerde portal oplossing is het startpunt voor al uw medewerkers in hun werk. De intranetportal biedt een alles in één systeem om de werkefficiëntie van uw medewerkers te ondersteunen. Zo hebben medewerkers via de gepersonaliseerde applicatiebalk toegang tot het personeelssysteem, de rooster applicatie, management informatie en overige bedrijfstoepassingen.

Wat zijn de voordelen van een complete intranet oplossing?

Middels de intranet oplossing van Prezent zijn alle facetten van uw werkomgeving in een slimme content-module ingebouwd. Hiermee wordt de informatie voor u en uw medewerkers eenvoudig en overzichtelijk gestructureerd. Dit leidt ertoe dat er geen lange beleidsstukken meer zijn op het intranet, maar kant-en-klare antwoorden op veel voorkomende vragen, handige doorverwijsfuncties naar formulieren, links, documenten en medewerkers.

Dit zorgt voor:
•    Vraaggerichte informatie ipv aanbodgerichte informatie
•    Overzichtelijk en gestructureerd
•    Slimme links naar gerelateerde informatie
•    Zelflerend mechanisme op basis van bezoekersgedrag
•     Integratie van informatie via toegang tot API’s
•    Mogelijkheden voor aansluiting op Single Sign On oplossingen

Offerte

Wilt u meer informatie over de complete intranet oplossing of een offerte aanvragen? Vul ons contactformulier in of bel naar 013 5802341.

delen