Webapplicaties, apps & websites

Webapplicaties, apps & websites

bekijk deze case

  • Home
  • /
  • Webapplicaties, apps & websites

Wij ontwikkelen maatwerk software en mobiele (web) applicaties!

Prezent Internet is gespecialiseerd in het ontwikkelen van grotere maatwerk webapplicaties. Dit kunnen zowel websites, webshops, mobiele applicaties als overige (complexe) software gebaseerde internet applicaties zijn.

Wij ontwikkelen samen met onze opdrachtgevers innovatieve ideeën die wij omzetten naar gebruiksvriendelijke en succesvolle webapplicaties en mobiele applicaties. Het doel hiervan is dat mensen hierdoor efficiënter kunnen werken en betere resultaten kunnen behalen. Te denken valt aan bijvoorbeeld ontwikkelde vacatureportaal, stagesoftwaresystemen en competentiemanagementsystemen. Maar ook met onze (internationale) complexere oplossingen in bijvoorbeeld de precisielandbouw kunnen wij een bijdrage leveren op het gebied van efficiency, duurzaamheid en opbrengst. Hier hebben wij dan ook veel resultaten mee geboekt en dit is iets waar wij erg trots op zijn. Prezent creëert sterke online oplossingen die uitnodigen tot interactie. Dit gaat verder dan alleen het bouwen van een website of (mobiele) webapplicatie. Met onze jarenlange software ontwikkeling op maat voor verschillende klanten en grote projecten hebben we ook verschillende standaard software oplossingen gecreëerd.

Ben jij op zoek naar een partij die samen met jou een innovatieve oplossing of idee kan uitwerken en is gespecialiseerd in software ontwikkeling? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Aanpak

Wij leveren ook standaardoplossingen

Prezent richt zich voornamelijk op het ontwerpen en maken van maatwerk software oplosingen. In de afgelopen jaren zijn uit deze software op maatprducten producten een aantal standaardoplossingen voortgekomen. Het betreft de inrichtingen van veel gevraagde projecten waarvan wij onze eigen standaardoplossingen en producten hebben gemaakt. De standaardoplossingen kunnen in de basis opnieuw worden gebruikt en worden ingezet maar dan met een eigen ontwerp en identiteit.
Met het gebruik van de standaardoplossingen van Prezent bent u niet de eigenaar, maar de gebruiker van dit software systeem. Door middel van een maand- of jaarcontract kunt u gebruikmaken van dit software systeem. Prezent zorgt daarbij voor de installatie, het onderhoud, het beheer en de beveiliging van alle informatie van het software systeem. Hierdoor bespaart u tijd, geld en moeite en kunt u erop vertrouwen dat alles op rolletjes zal verlopen.

Voor een offerte kunt u contact met ons opnemen.

Onze standaardoplossingen:

B3net.nl
B3net is een Saas (software-as-a-service) oplossing die uniek voor onderwijsinstellingen of bedrijven kan worden geïmplementeerd. De stagesoftware is één geïntegreerde oplossing voor alle betrokkenen in stageplanning en geeft een optimale match tussen studenten en bedrijven op bv. reistijd, voorkeuren en criteria van de betrokkenen. Studenten, bedrijven, studieloopbaanbegeleiders, praktijkbegeleiders, docenten en administratie werken allemaal in een en dezelfde omgeving, zodat samenwerken echt mogelijk wordt. Het systeem is geschikt voor schoolbrede implementatie, en ook voor meerdere scholen tegelijk die regionaal samenwerken. Scholen als Avans Hogeschool, Fontys Hogescholen, Summa College en ROC Mondriaan maken al langere tijd succesvol gebruik van B3net.

Logivert.com
LogiVert is een sofwareprogramma wat ontwikkeld is voor handels-, retail- en e-commerce bedrijven. Met dit pakket kan elke ondernemer snel en zonder enige technische ervaring al een professionele webshop beginnen. LogiVert is een uitgebreid alles in één pakket met ERP, E-commerce, POS en CRM functionaliteiten. Twintig jaar geleden is dit pakket als een van de eerste webshopsoftware in de markt gebracht en wordt nog dagelijks doorontwikkeld, waarbij het ook een ideaal programma is voor de grotere webshop ondernemers. Een kleine greep uit de mogelijkheden die dit pakket biedt:
E-commerce -> biedt ondersteuning bij het snel online zetten van de producten, een centrale administratie voor meerdere mobielvriendelijke webwinkels.
ERP -> biedt ondersteuning bij de automatische afhandelen van logistieke, administratieve en financiële bedrijfsprocessen, zoals voorraadbeheer.
POS -> biedt ondersteuning bij fysieke kassa functionaliteiten en rapportages.
CRM -> biedt ondersteuning bij het managen van klant- en relatiegegevens.
Inmiddels maken 8.000 ondernemers gebruik van onze LogiVert software.