LogiVert is een softwarepakket voor handels-, retail- en e-commercebedrijven. Het pakket is sinds 1998 een van de pioniers in de Nederlandse E-commerce. Het automatiseert het offline en online handelsproces met ERP, E-commerce, CRM en POS(kassa) oplossing.

LogiVert is sinds 2016 onderdeel van Prezent Internet B.V. Deze samenwerking versterkt LogiVert in de doorontwikkeling van haar ERP en e-commerce pakket, waardoor het product zich nog meer in de markt kan onderscheiden en klanten nog beter geholpen kunnen worden.

LogiVert biedt een complete oplossing aan bedrijven die een webwinkel, winkel of fysieke winkel online willen uitbreiden. LogiVert kan op uw eigen servers draaien maar ook als Software as a Service (SaaS) worden geleverd. Hierdoor wordt het onderhoud, service en support van de webwinkel van de klant volledig geregeld door LogiVert.

Met LogiVert heeft u altijd en overal een compleet en actueel overzicht van orders en voorraad, en kunt u in één oogopslag trends herkennen die in uw winkel gaande zijn.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van LogiVert? Klik hier!