Maatwerk op het gebied van zorg en welzijn

Met een ziekenhuis, verpleeg- en verzorgingshuizen, zorghotel, thuiszorg, kraamzorg, huishoudelijke hulp en thuiszorgwinkels biedt Pantein een brede dienstverlening op het gebied van wonen, welzijn, gezondheid en zorg. Pantein wil daarbij maatwerk bieden aan iedereen met een vraag op het gebied van gezondheid, wonen, welzijn en zorg.

www.pantein.nl  is de overkoepelende website vanwaar alle zorgdiensten worden aangeboden. Hieronder vallen verschillende subsites van de onderdelen van Pantein. Dit zijn websites van onder andere het Maasziekenhuis of het Zorghotel Veghel.

De Bloxz zoekwijzer technologie die Prezent heeft toegepast maakt het mogelijk om verschillende vormen van navigatie te bieden die het zoekproces van de bezoeker vereenvoudigden. Op de website van bijvoorbeeld Maasziekenhuis kan via een tekening van het menselijk lichaam gezocht worden op aandoeningen maar ook kunnen bezoekers gemakkelijk specialisten of folders terugvinden op de website. Daarnaast hebben wij een centrale stijl ontwikkeld voor alle websites, met een doordachte interactie om alle dienstverlening overzichtelijk aan te bieden.