3 websites met een eenheid

De Den Ouden Groep is een internationaal en sterk servicegericht familie bedrijf dat in 1948 is opgericht. Inmiddels is de Den Ouden Groep uitgegroeid tot een organisatie met ruim 160 werknemers waaronder diverse werkmaatschappijen hun diensten verlenen. Den Ouden Groep onderzoekt, saneert, bewerkt, verbetert, bemest, adviseert en richt de bodem in. De kerntaken van de werkmaatschappijen zijn gefocust op het wereldwijd ontzorgen in Bodemverbeteraars, Biobrandstoffen & Bouwprojecten.

Prezent heeft voor Den Ouden Groep 3 websites ontwikkeld die de eenheid dragen van het moederbedrijf. Prezent draagt hierbij ook de zorg voor de internationale vindbaarheid van de websites. Hierbij heeft de Den Ouden Groep de wens om met www.bodac.nl en www.denoudengroep.com beter vindbaar te worden in Duitsland, Engeland en België.

Het speerpunt van de Fermofeed website ligt op de vindbaarheid in maar liefs 38 landen. Het verbeteren van de internationale vindbaarheid moet leiden tot wereldwijd meer aanvragen en bestellingen op de websites.